Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Com instal·lar un comptador de visites al bloc?

elenavera | 27 Setembre, 2006 17:49 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

El servei de blocs de BalearWeb disposa d'un complement que permet utilitzar el sistema d'estadístiques Google Analytics, servei gratuït de Google que facilita informació extensa i detallada sobre el nombre de visites, ubicació geogràfica dels usuaris, procedència de les visites, etc. Per activar el complement primer cal sol·licitar un compte a Google Analytics i un cop ens l'hagin concedit, s'ha d'entrar al l'administració del bloc: Arranjaments > Google Analytics i activar el complement.

Sé que ja hi ha uns quants usuaris que han activat el complement i n'estan molt contents. La informació que facilita Google Analytics és tan detallada que fins i tot et diu, per exemple, de quin poble de Mallorca et visiten!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb