Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Com inserir una imatge personalitzada a la plantilla del teu bloc

elenavera | 26 Setembre, 2006 07:31 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Per inserir una imatge personalitza a la plantilla del teu bloc, que a més a més es mostrarà a la pàgina principal i altres seccions col·lectives del servei de blocs de BalearWeb el primer que hem de fer és col·locar la imatge als àlbums del bloc. Per això entrarem a l'administració dels blocs, secció Fitxers > Afegir recurs. Després accedirem a la secció Arranjaments > Preferències de l'usuari i allà escollirem la imatge com a imatge de l'usuari. Dins de la mateixa secció de Preferències de l'usuari hem d'introduir algun text al camp que diu Biografia de l'usuari. En algunes plantilles és necessari omplir els dos camps (imatge i biografia) perquè els visualitzi la informació. Si falta la biografia o la foto, aleshores no es mostra res. En algunes plantilles basta incloure una de les dues informacions.

Si encara no has posat cap imatge al teu bloc, a què esperes?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb