Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Mort sota el sol: Agatha Cristie, Poirot i Mallorca

elenavera | 10 Juny, 2006 17:23 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Mort sota el sol

Avui, dins d'un cicle dedicat a Agatha Cristie, TV3 ha emès la pel·lícula "Mort sota el sol", basada en la novel·la homònima d'Agatha Cristie i filmada en bona part a Mallorca. Al veure la pel·lícula he reconegut la majoria dels escenaris: El Formentor, la Dragonera, Raixa, la Cala de Deià... Però he dubtat sobre algunes localitzacions. Encuriosida, he fet un poc de recerca a Internet i he trobat la web Muerte Bajo el Sol amb abundant informació sobre la pel·lícula.

El que m'encurioseix ara és què va passar amb l'hotel que apareix a es Caló des Monjo. Allà ara no hi ha cap edificiació... la devien esbucar. Algú ho sap? Sí que hi ha unes restes d'unes cimentacions... A l'esmentada web expliquen que era un xalet bastant petit propietat d'un diplomàtic alemany que s'amplià amb un decorat de fusta per crear l'aspecte que apareix a la pel·lícula. El fet és que en veure la pel·lícula de seguida he pensat que era el Caló des Monjo, especialment per la vista de les Illes Malgrat al fons, però la presència de l'hotel m'ha ben confós.

Vaig visitar el Caló des Monjo per primera vega aquest hivern, després de pujar fins a la Torre des Cap Andritxol. És ben maca la cala.

Nova web dels Amics de la Mar de Menorca

elenavera | 03 Juny, 2006 12:08 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Nova web dels Amics de la Mar de Menorca: Bona notícia per als menorquins i per als que s'interessin pel patrimoni marítim tradicional. També té interès lingüístic, històric i cultural.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb