Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Cala Varques, un regal per a la vista

elenavera | 27 Març, 2006 09:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Ahir vàrem fer una visita a Cala Varques, excursió molt recomanable en aquesta època de l'any, perquè encara no hi ha molta gent, ni fa massa calor. A més a més, la vegetació del bosc pel qual s'accedeix a la cala es troba en plena floració. Tot plegat és espectacular. Més informació i fotografies de Cala Varques a la secció de reportatges de MalloraWeb.

Estadístiques de visites

elenavera | 08 Març, 2006 10:58 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Per petició popular, BalearWeb farà públic mensualment el nombre d'accessos a tots els documents allotjats al domini bloc.balearweb.net, a través de la pàgina d'estadístiques accessible des del mateix menú de seccions del servei.

Aquesta informació complementarà les estadístiques de lectures que ofereix el servei a nivell intern a l'espai d'administració de cada bloc, i les estadístiques de lectura globals que mostra el llistat de blocs.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb