Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Curs oficial, online i gratu´t sobre accessibilitat

elenavera | 29 Gener, 2006 15:30

De casualitat, he trobat informaciˇ d'un curs oficial, online i gratu´t sobre accessibilitat adrešat a programadors i dissenyadors en actiu. TÚ bona pinta.

La discapacitat i l'accessibilitat: un tema relatiu i subjectiu

elenavera | 04 Gener, 2006 14:46 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Icon per ilĚlustrar articles relacionats amb accessibilitat

Tots tenim discapacitats al llarg de la nostra vida, sobretot cognitives. La lÝnia divis˛ria entre les persones amb discapacitats i sense no existeix, Ús una qŘestiˇ de grau. Per aix˛, a l'hora de desenvolupar continguts a Internet, Ús molt important pensar en la gran diversitat de possibles usuaris i dispositius d'accÚs existents, intentant que els continguts siguin accessibles a tothom. Dic "intentant", perquŔ crear continguts accessibles no Ús una tasca gens fÓcil i poquÝssimes pÓgines compleixen en la seva totalitat les Directrius per a l'accessibilitat al contingut de pÓgines web (versiˇ 1.0.) del World Wide Web Consortium. ╔s especialment difÝcil complir la pauta 14 i fer accessibles els continguts a les persones amb discapacitats cognitives, ja que molt sovint aix˛ pot implicar complementar el text amb imatges i grÓfics que en facilitin la comprensiˇ.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb