Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Gràcies a tots els participants

elenavera | 09 Octubre, 2005 10:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Vull donar les gràcies a tots els participants del Premi Web 2005. Com a novetat, enguany entre les 43 webs inscrites hi ha alguns blocs: Bloc personal de Xoxe per Josep Antoni García Cara, ADERG - Bloc de la xarxa infojove a Menorca per Mandi Seguí Jover i altres, FrIkI per Antoni Villalonga i Noceras, Diari personal d'Angel Bujosa Bestard per Angel Bujosa Bestard i Jutipiris per Esperança Camps Barber. D'altra banda hi ha la web d'en Miquel Bezares, escriptor i la web de l'AMPA Rafal Vell per Miquel Àngel Guerrero, i ambdues inclouen un bloc.

Els interessats en aportar la seva opinió sobre les pàgines concursants poden utilitzar el fòrum dedicat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb