Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

GrÓcies a tots els participants

elenavera | 09 Octubre, 2005 10:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Vull donar les grÓcies a tots els participants del Premi Web 2005. Com a novetat, enguany entre les 43 webs inscrites hi ha alguns blocs: Bloc personal de Xoxe per Josep Antoni GarcÝa Cara, ADERG - Bloc de la xarxa infojove a Menorca per Mandi SeguÝ Jover i altres, FrIkI per Antoni Villalonga i Noceras, Diari personal d'Angel Bujosa Bestard per Angel Bujosa Bestard i Jutipiris per Esperanša Camps Barber. D'altra banda hi ha la web d'en Miquel Bezares, escriptor i la web de l'AMPA Rafal Vell per Miquel └ngel Guerrero, i ambdues inclouen un bloc.

Els interessats en aportar la seva opiniˇ sobre les pÓgines concursants poden utilitzar el f˛rum dedicat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb