Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

TODOS menys nosaltres

elenavera | 28 Setembre, 2004 07:15 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Sup˛s que ja haureu vist, llegit o sentit a parlar sobre la campanya "todos.es" que ha posat en marxa el Ministeri d'Ind˙stria, Comerš i Turisme del Govern central. La pÓgina en qŘestiˇ Ús molt lluny de ser un servei per a "todos", ja que ignoren completament els estÓndards, l'usabilitat i les directrius d'accessibilitat per a persones amb discapacitats que recomana el W3C. D'altra banda, per veure les notes de premsa Ús necessita disposar del "Windows Media", Ús a dir que cal tenir els programes de Microsoft. Hi dedicaran 16 milions d'euros!

Retratar Mallorca - Observar la Natura, per M.A. Dora

elenavera | 24 Setembre, 2004 08:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

L'article de n'Isabel sobre en Miquel └ngel Dora, m'ha fet pensar que encara no us havia recomanat la lectura de "Retratar Mallorca - Observar la Natura", de Miquel └ngel Dora editat per la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears, el mes de juny de 2003. Un manual que tracta en profunditat els materials i les tŔcniques fonamentals per a iniciar-se en el mˇn de la fotografia de natura.

Sembla ser la que primera ediciˇ ja s'ha exhaurit. Jo en tenc un exemplar grÓcies a en Biel Perellˇ de Webverd, que ens va donar el llibre el mes passat durant un sopar d'estiu.

Me l'estic llegint amb molt d'interŔs. Les fotos sˇn impactants i els texts molt didÓctics. Fris per posar en prÓctica tot el que m'ensenya!

El PageRank de Google no s'actualitza des de fa 76 dies

elenavera | 07 Setembre, 2004 19:34 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Fa 76 dies que no es produeix cap canvi al PageRank de Google. ╔s el perÝode mÚs llarg en la hist˛ria de les actualitzacions del PageRank, tal com es pot veure a la llista d'actualitzacions elaborada per Bob Mutch.

Espero amb impaciŔncia aquesta actualitzaciˇ per saber quin PageRank agafaran el servei de blocs de BalearWeb i els blocs allotjats. Hi ha qui diu que el PageRank ja s'ha actualitzat per˛ encara no Ús visible al Toolbar de Google (crec que ni amb el plugin per al Mozilla que esmentava Jander al seu bloc), i nomÚs es pot visualitzar al Directori de webs de Google, nodrit de la base de dades del projecte dmoz.org. Si la previsiˇ Ús encertada, el servei de blocs de BalearWeb obtindrÓ un PageRank de 6, tal com es pot veure a la categoria Sobre el web, on figura inscrita la web.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb