Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Atenció amb les plantilles personalitzades (II)

elenavera | 22 Juliol, 2004 18:15 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Després de publicar un llarg article sobre les plantilles personalitzades, he sabut que existeix un "bug" en la versió 0.3.1 del programa pLog que genera alguns problemes en la instal·lació de plantilles específiques per a cada bloc. La solució al problema es troba en la nova versió 0.3.2 del programa pLog, tal com explica pLog. BalearWeb instal·larà en els pròxims dies la nova versió 0.3.2 del programa, fins aleshores, recomanem als usuaris que no s'instal·lin plantilles pròpies.

Provant alguns estils definits al full d'estil CSS

elenavera | 16 Juliol, 2004 23:13 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Marjada amb roselles

Estic fent unes proves per veure si funcionen bé els estils que he definit al full d'estil CSS. He penjat les instruccions per canviar l'aspecte dels articles a la secció de Preguntes més freqüents del Bloc de BalearWeb.

Primer crearé un paràgraf amb una imatge flotant a la dreta. Afegiré un poc més de text perquè la imatge és bastant grossa. Per alinear la imatge a la dreta afegeixo la classe "floatright" a l'etiqueta de la imatge. Així, dins el marcador img incorporo class="floatright". Ara veuré si funciona.

 (Segueix)

Què vol dir Fer Ping?

elenavera | 15 Juliol, 2004 18:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Quan publiquem un article al nostre bloc, aquest apareix al llistat d'últims articles publicats pels usuaris del Bloc de BalearWeb.

 (Segueix)

Atenció amb les plantilles personalitzades!

elenavera | 10 Juliol, 2004 01:12

Tal com explica en Jander en aquest article del seu bloc, canviar l'aspecte dels blocs és força senzill. Existeixen moltes plantilles diferents per al servei. Ara bé, les plantilles que inclou la versió actual del pLog (0.3.1) no compleixen de forma estricta els estàndards XHTML ni les recomanacions sobre accessibilitat de la WAI. Tal com explica l'equip de pLog en el seu fòrum, la nova versió beta 0.3.2 i la futura 1.0 sobre la qual estan treballant, millora molt en aquest sentit.

 (Segueix)

Què són i com funcionen els retroenllaços?

elenavera | 01 Juliol, 2004 07:09 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Aquesta és una altra FAQ que hauré de treballar i començo a preparar-la al meu bloc personal, per després incorporar-la a la web del servei. Aquí posaré un link cap a un article del bloc de l'equip de suport tècnic de BalearWeb, un d'Angel Bujosa i un de Ramon Sellas, i en aquests tres blocs enllaçats s'hauria de veure reflectit com a retroenllaç. Vaig a provar.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb