Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Atenciˇ amb les plantilles personalitzades (II)

elenavera | 22 Juliol, 2004 18:15 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

DesprÚs de publicar un llarg article sobre les plantilles personalitzades, he sabut que existeix un "bug" en la versiˇ 0.3.1 del programa pLog que genera alguns problemes en la instalĚlaciˇ de plantilles especÝfiques per a cada bloc. La soluciˇ al problema es troba en la nova versiˇ 0.3.2 del programa pLog, tal com explica pLog. BalearWeb instalĚlarÓ en els pr˛xims dies la nova versiˇ 0.3.2 del programa, fins aleshores, recomanem als usuaris que no s'instalĚlin plantilles pr˛pies.

Provant alguns estils definits al full d'estil CSS

elenavera | 16 Juliol, 2004 23:13 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Marjada amb roselles

Estic fent unes proves per veure si funcionen bÚ els estils que he definit al full d'estil CSS. He penjat les instruccions per canviar l'aspecte dels articles a la secciˇ de Preguntes mÚs freqŘents del Bloc de BalearWeb.

Primer crearÚ un parÓgraf amb una imatge flotant a la dreta. AfegirÚ un poc mÚs de text perquŔ la imatge Ús bastant grossa. Per alinear la imatge a la dreta afegeixo la classe "floatright" a l'etiqueta de la imatge. AixÝ, dins el marcador img incorporo class="floatright". Ara veurÚ si funciona.

 (Segueix)

QuŔ vol dir Fer Ping?

elenavera | 15 Juliol, 2004 18:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Quan publiquem un article al nostre bloc, aquest apareix al llistat d'˙ltims articles publicats pels usuaris del Bloc de BalearWeb.

 (Segueix)

Atenciˇ amb les plantilles personalitzades!

elenavera | 10 Juliol, 2004 01:12

Tal com explica en Jander en aquest article del seu bloc, canviar l'aspecte dels blocs Ús forša senzill. Existeixen moltes plantilles diferents per al servei. Ara bÚ, les plantilles que inclou la versiˇ actual del pLog (0.3.1) no compleixen de forma estricta els estÓndards XHTML ni les recomanacions sobre accessibilitat de la WAI. Tal com explica l'equip de pLog en el seu f˛rum, la nova versiˇ beta 0.3.2 i la futura 1.0 sobre la qual estan treballant, millora molt en aquest sentit.

 (Segueix)

QuŔ sˇn i com funcionen els retroenllašos?

elenavera | 01 Juliol, 2004 07:09 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Aquesta Ús una altra FAQ que haurÚ de treballar i comenšo a preparar-la al meu bloc personal, per desprÚs incorporar-la a la web del servei. AquÝ posarÚ un link cap a un article del bloc de l'equip de suport tŔcnic de BalearWeb, un d'Angel Bujosa i un de Ramon Sellas, i en aquests tres blocs enllašats s'hauria de veure reflectit com a retroenllaš. Vaig a provar.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb